Lego Ninjago este un bun cadou pentru copiii dumneavoastra?


Sarbatorile sunt apropie si toti baietii au ochii lor pe Lego Ninjago. Baietii petrec mult din timpul lor, folosind imaginatia lor pentru a crea lumi de vis de distractie si posibil viitor. Lego a ramas pe marginea de taiere de a oferi instrumentele de un baiat are nevoie sa-si exercite creativitatea lui. O mare parte de un joc de baieti implica lucruri pe care doresc sa le faca atunci cand ei a lua mai in varsta. Ceva ce sa fie de politie, unii pompieri dar o cale mai practica inca foarte frecvente cariera planificata este ca de un ninja. Seria Ninjago ofera o modalitate de a lasa aceste sentimente afara.

Comentarii

Exista o multime de feedback-ul pozitiv pe acest produs si foarte putine comentarii negative despre el. Recenzii foarte bune despre modul in care combina puterea de constructie de Lego cu aspect luptandu- care copiii au ajuns sa iubesc. Desi cateva comentarii sustin ca este prea scumpe este in general de acord ca, daca este asa, nu cu mult. Ei spun ca are o multime de potential joc. O revizuire se numeste cel mai bun set de Lego din Bionicle. In general o jucarie mare, cu o multime de gandire a pus in spatele ei.

Caracteristici

Asa cum este cazul cu cele mai multe teme Lego, seria Ninjago are un numar de diferite kituri si caracteristici care sunt disponibile. Exista mai multe kituri, un joc video si, desigur, o serie de alte produse conexe. Adevarata magie este in kituri. Nu numai ca nu contine ingeniozitatea cladire care a ajuns sa fie asteptat de la Lego, exista un aspect lupta implicat. Kituri include piese rotative, astfel incat diferite caractere pot practica arta de a spinjitsu. Filare caracterele unul la altul cum ar fi topuri, scopul este de a demola caracterul opus.

Din mai multe motive aceasta este o jucarie uimitor.  Aspectul cladirii este intotdeauna distractiv. Desigur, este imaginatia, care este pus in crearea lumii ca aceste personaje traiesc in aventurile lor. Intr-un fel copilul jucandu-se cu aceste jucarii devin parte din aventurile. Lupta aduce intr- un factor care este incorporat intr-o mare multime de jucarii de azi.  Acest lucru permite un mod relativ non- violent de baieti tineri pentru a elibera agresiuni lor si au nevoie de rivalitate. In ansamblu, acest este un produs de mare. Setul Lego Ninjago este un mare plus pentru a sarbatori orice baiat.