Istoria Lego Star Wars



Lego Star Wars rste destul de interesanta, atunci cand vine vorba de faptul ca jocul intretine copiii de pretutindeni. Totul provine de la cele populare blocurile de plastic care pot fi folosite pentru a construi masini, nave spatiale, cladiri si imaginatia orice un copil poate gandi in sus. Oricine sub varsta de 60 a jucat cel mai probabil cu Lego, astfel incat inseamna ca multi dintre copiii care se joaca cu ei astazi au bunici care au folosit o data imaginatia lor de a face exact acelasi lucru .

Saga Lego a inceput in 1932 in Billund, Danemarca, in cazul in care un tamplar pe nume Ole Kirk Kristiansen a inceput o noua afacere care a facut jucarii din lemn, scari si mese de calcat. Ceea ce nimeni nu a dat seama in acel moment a fost ca Lego a fost nascut.

Acesta a fost in 1934 ca Kristiansen a creat nume Lego, care este derivat din " leggodt ", care sunt cuvintele daneze pentru "a juca bine." Cu toate acestea, in latina, cuvantul Lego inseamna" am pus impreuna." Din pacate, in 1942 , fabrica a ars si Kristiansen a trebuit sa reconstruiasca, dar doar doi ani mai tarziu, plante Kristiansen a cumparat o masina de turnare prin injectie, care a creat jucarii de plastic, dar el a fost inca sa inventeze blocurile.

Acesta a fost in 1949 ca Automatic obligatorii Brick a fost introdus de vanzare numai in Danemarca si arata ca o caramida de plastic mic cu opt sau patru prezoane. Cu toate acestea, prin 1950, Lego a reprezentat jumatate din afacerile companiei. De atunci Lego a inceput raspandirea in intreaga lume si de-a lungul anilor au dezvoltat diverse teme, cum ar fi seturi de care s-au axat doar pe construirea de masini sau doar pe construirea de cladiri. Posibilitatile sunt nelimitate.

Cu toate acestea, Lego din ziua de azi sunt mult diferite decat noi si parintii nostri. Copiii nostri se joaca cu parcuri tematice Lego, exista filme tematice Lego, si exista chiar si Lego jocuri video tematice, care se bazeaza pe anumite linii de jucarii create de Lego. Una dintre aceste linii de jucarii Lego este Star Wars, care mai tarziu au dus la jocul video Lego Star Wars.

Joc video a fost lansat in 2005 si se bazeaza in timpul trilogia prequel la real star Wars trilogia care a inceput la sfarsitul anilor 1970 si inceputul anilor 1980. Cu toate acestea jocul a fost de fapt lansat o luna inainte de ultima dintre filmele Star Wars a fost lansat.

Acesta a fost dezvoltat de LucasArts si Eidos Interactive pentru Sony PlayStation2, Microsoft Xbox, precum si pentru computerele personale care ruleaza sistemul de operare Windows Microsoft. Acesta a fost dezvoltat de Nintendo Game Boy Advance. In august 2005 portul A Mac a fost dezvoltat pentru joc pentru a fi jucat pe computerele Mac si in octombrie 2005, o versiune a fost lansat pentru Nintendo GameCube.

Lego Star Wars a primit premiul Kidsworld de joc al anului si a primit recenzii foarte bune. In mai 2005, ea a ajuns chiar la partea de sus a topurile din Marea Britanie sa-si piarda in cele din urma locul sau proeminent la Episodul III joc care a fost lansat mai tarziu. Cu toate acestea, pozitia sa ca un joc de top pentru copii a ramas mare pentru ceva timp.

In septembrie 2006, LEGO Star Wars II : The Original Trilogy a fost lansat si un an mai tarziu, a fost urmata de un joc prequel lansat in noiembrie 2007, numit, Lego Star Wars: The Complete Saga. Unii considera ca sunt Lego Star Wars jocuri video ar fi cele mai tari jocuri din istorie si pe care le primesc in mod constant rating intre 4 si 5 stele din posibile 5 stele de pe multe site-uri de jocuri. Jocurile sunt foarte bune pentru copii si sunt o modalitate foarte buna pentru mostenirea Lego de a trai mai departe prin lume electronic.