LEGO sau creativitate pentru copii!


Am scris acest post cu mult entuziasm.  Am descoperit recent bucuria LEGO. Nu a fost ceva ce am crescut joc cu, fiind intr- o casa de fete. Este o rusine pentru ca LEGO nu este doar pentru baieti sau chiar copii, pentru care conteaza. Acesta este un mod fantastic de a fi creativ, intinde-ti imaginatia si construirea unor lucruri foarte interesante. LEGO poate fi o activitate de familie, o activitate sociala sau o activitate solo. Sunt un convertit. Iata cateva dintre observatiile mele cu privire la aceasta jucarie clasic joc .

LEGO este o investitie mare jucarie pentru ca este reutilizabil, spre deosebire de multe lucruri care sunt construite sau folosite o singura data si apoi abandonate pe un raft, nu a jucat din nou. Odata ce ati construi ceea ce se presupune a cu kit-ul, adevarata distractie incepe. Ce va construi este limitat doar de imaginatia ta. LEGO este o activitate de toata lumea in familie poate participa inch Copiii mai mari si copiii mai mici pot experimenta si construi la nivelul lor de calificare. Este foarte cooperativ, este intotdeauna mult mai distractiv de a juca impreuna si de a construi lucruri mari impreuna.

Adultii pot angaja tineri constructori, cerandu-le intrebari de conducere, cum ar fi : " Ce fel de instrument sau masini ne-ar trebui in spatiu / in mare / pe o insula pustie / intr-un oras futurist / etc", si a vedea ce copiii veni cu, va fi, probabil, foarte surprins de imaginatia si creativitatea lor. Puteti cere copiilor de a veni cu o inventie care ar rezolva o problema si de a construi o in LEGO. Incurajare este cheia, lauda eforturile creative copilului dumneavoastra, deoarece acestea creeaza "LEGO Capodopere" Nu numai ca veti obtine pentru a construi jucarii noi, poti sa te joci cu ele prea!

Multi parinti orienteze clar de LEGO, din cauza potentialului de mizerie. Ceea ce face distractiv si interactiv, aceste bucati mici, poate duce, de asemenea, la o multime de dezordine. Exista o serie de lucruri pe care le puteti face .

Daca aveti spatiu, sectiunea de pe o suprafata de podea copilul dumneavoastra sau de o camera de recreere. O modalitate simpla de a face acest lucru este de a utiliza un stilou joc vechi (de tipul celor care ati setat pe podea).  Mentinandu-l afara, incurajand utilizarea joculului.

Au un cronometru care puteti seta. Setati cronometrul pentru 1-5 minute, in functie de dimensiunea de mizeria pe care trebuie sa fie curatate in sus. Vrei copii pentru a avea suficient timp pentru a termina de curatare, dar suficient de scurt, ca se simti emotia unei curse.

Selectati o bucata de LEGO pentru a fi puse deoparte. Spuneti-le copiilor ca sunt pe un " Tidy Up Treasure Hunt ", si ei au x numar de minute pentru a curata. Unul dintre elementele este o comoara deghizat si oricine curata ca piesa special, este castigatorul. Anuntatibucata si castigatorul la sfarsitultimpului. Puteti oferi un premiu mic, daca doriti, dar entuziasm si recunoastere pentru castigator si lauda pentru toata lumea care a jucat si a pus ordine este de obicei suficient.