Construirea Unui Lego City


Ce ar trebui sa fie o joaca de copil este, de asemenea, sa bucurat de catre adulti.  Acesta este cel mai bun lucru despre LEGO, chiar nu conteaza ce varsta ai, deoarece veti avea cu siguranta distra pune lucrurile impreuna si ce modalitate mai buna de a incepe, dar cu o colectie Lego City, acest lucru va avea cu siguranta creativitatea la un nivel cu totul nou. Puteti incepe la intamplare, dar se va dovedi mai bine daca aveti totul planificat. Aici este ceva pentru a va oferi o idee.

In primul rand, clar spatiul. Din cauza dimensiunii cerute de LEGO City, va trebui sa gaseasca un spatiu suficient de mare pentru a se potrivi. Daca aveti o masa mare, care va face in caz contrar, podeaua va fi de ajuns. Dar din moment ce va avea nevoie de ceva timp pentru a construi orasul tau, asigurati-va ca acesta nu va fi mult de un inconvenient pentru gospodarie a avea ca spatiu numai pentru tine.

Continua cu infrastructura. Vei avea destul de un numar de blocuri pentru a incepe cu si le puteti folosi pentru a pune cladiri de inaltimi diferite.  Acest lucru te va face orasul mai interesant si realist. Harta de pe strazile din jurul cladirilor si a pus LEGO setat impreuna pentru a construi un spital, scoala, parcuri, Lego City statie de politie, LEGO City Departamentul de incendiu si altele asemenea. Puteti pune alte facilitati cu setul de LEGO si nici un oras nu este completa fara o LEGO City Airport Adaptabil.  Apoi lasati vehiculele alerga liber. Asigurati-va ca acestea sunt setate pe drumul cel bun sau parcat pe locul potrivit.

Cerul este limita cu set LEGO City. Fii creativ si sa fie inovatoare. Daca ati venit cu o idee noua pentru o cladire, nu ezitati pentru a face loc pentru ea. Unii oameni vin cu diferite teme prea. Ei isi bazeaza crearea lor pe filmul lor preferat, cum ar fi Star Wars, de exemplu. De asemenea, puteti incepe cu ceva familiar cum ar fi crearea unui prototip de orasul tau. Dar nu trebuie sa inceapa cu ceva la fel de complicat ca asta. Start mici si atunci cand te obisnuiesti cu ea, nu ezitati pentru a crea propriul design al unui oras. Totul depinde de imaginatia ta si face o realitate cu set LEGO. Deci, lasa-ti imaginatia preia si de a crea propriul oras ca tu de cuviinta.